Hitelközvetítőknek: Lépjen be vagy regisztráljon!
Adatbázisunkban jelenleg
925 hitelközvetítő
117.567 ügyfél
712.948.757.701 Ft
hiteligényéből választhat!

Igényelhető hitelek

Akár lakást felújít, akár vásárlást tervez, vagy csak meglévő hiteleit szeretné egyben kiváltani, oldalunkon megtalálja az Ön számára legideálisabb pénzügyi megoldást.

Szabad felhasználású jelzáloghitelek

Bármilyen célra felveheti, arra költi, amire szeretné! Legyen ez akár autó vásárlás, utazás, áruvásárlás, tanulás, vagy bármi egyéb, amihez pénzre van szüksége. Partnereink erre is tudják a megoldást!
Szabad felhasználású jelzáloghitel igénylése »

Lakáshitelek

Lakást szeretne vásárolni? Nem tudja, hogy melyik bankban melyik hitelterméket érdemes igénybe venni? Szakértő hitelközvetítő partnereink segítenek Önnek megtalálni a legjobb megoldást.
Ingatlanhitel igénylése »

Hitelek építésre, felújításra

Építkezik? Lakásfelújítást tervez? Szeretné a legkedvezőbb hitelt megtalálni a bankok kínálatai közül? Bízza szakértő hitelközvetítő partnereinkre! Megtalálják az Önnek legkedvezőbb megoldást!
Hitel igénylése »

Hitelkiváltás

Túl magas a havi törlesztőrészlete? Vagy több pénzt szeretne felvenni, mint a jelenlegi hitele? Meglévő hiteleit cserélje kedvezőbb, olcsóbb hitelre! Adósságrendezés, hitelcsere, hitelkiváltás. Nálunk könnyen megy!
Hitelkiváltó hitel igénylése »

Személyi hitel

Tárgyi fedezet nélkül, jövedelmi helyzet alapján felvehető hiteltípus. Ha kisebb összegre van csupán szüksége és gyorsan szeretne hozzájutni, valószínűleg Önnek ez a legmegfelelőbb hitelfajta.
Személyi hitel igénylése »

     Pénzügyi és gazdasági hírek, hitelek, információk.