Hitelközvetítőknek: Lépjen be vagy regisztráljon!
Adatbázisunkban jelenleg
925 hitelközvetítő
117.552 ügyfél
712.927.157.701 Ft
hiteligényéből választhat!

Egyenlegfeltöltés

A nehéz gazdasági helyzetben minden forint számít. Önnek is! A válság miatt szűkülő piacok kiélezik a cégek közti versenyt, ezért amelyik vállalkozás nem fejlődik, az csődbe megy. Mások fejlődnek. És Ön? Fejlődjön, Ön is legyen mégtöbb ügyfele! Fogadja meg, hogy 2017-ben profi módon irányítja vállalkozását! Mi biztosítjuk ehhez az alacsonyabb árakat egész évben.

Az átutalás vagy befizetés közleményében mindenképpen adja meg azonosító számát, amit bejelentkezést követően a bal felső sarokban talál.

Oldalunk zárt rendszerben műküdik és korlátozott mennyiségű előfizetést tud biztosítani, ha szeretne előfizetni kérjük emailben érdeklődjön a szabad helyekről.

Banki átutalással és készpénzzel

Tipus Alanyi adómentes Leírás
VIP csomag
30 napra
30 000 Ft A VIP csomagban heti 15 hiteligénylő adatait kérdezheti le. Biztosítjuk VIP-s ügyfeleinknek, hogy a rendszerünkbe érkező új ügyfeleket Ők vehetik ki elsőnek.

 

Amennyiben Őn új előfizetőnk,úgy utalás előtt kérjük jelezze emailben előfizetési szándékát,hogy el tudjuk végezni a cég ellenőrzését,hogy meggyőződhessünk a tényleges hitelközvetítői tevékenység végzéséről.Amennyiben úgy ítéljük meg, előfizetési szádékát indok nélkül elutasíthatjuk.

 

Fontos, hogy a befizetés a megadott névről (cégnévről) érkezzen, mert a számlán is ez szerepel. Az átutalás vagy befizetés közleményében mindenképpen adja meg azonosító számát, amit bejelentkezést követően a bal felső sarokban talál.

A szolgáltatást korlátozott számban vehetik igénybe partnereink, így előfizetési szándékát emailben jellezze.

 

Erre a számlaszámra tudja átutalással rendezni az előfizetési díjat, valamint ha bemegy bármelyik OTP bankfiókba, erre a számlaszámra kérje az összeg befizetését!

Befizetés esetén a szolgáltatást aktiváljuk, és e-mailben értesítést küldünk.

 

 

Fizetés bankkártyával

A szolgáltatás átmenetileg nem vehető igénybe.

A OTP Bank biztonságos szerverén keresztüli előfizetés, az SMS-hez hasonlóan szintén azonnal egyenleg feltöltést jelent.

Elfogadott kártyatípusok: MasterCard, VISA, VISA Electron, illetve a kifejezetten internetes fizetésre alkalmas virtuális bankkártyák (pl.: CIB Internetkártya).

     Pénzügyi és gazdasági hírek, hitelek, információk.